Nazorg AED’s

Hierna volgt informatie over nazorg van uw AED. Deze informatie is ook bedoeld voor de burgerhulpverleners die via het BurgerAED-platform een AED gesponsord hebben gekregen.
Het platform is inmiddels gestopt en daarmee is de AED definitief eigendom geworden van de geselecteerde burgerhulpverleners.
Na inzet van de AED kunt u de kosten voor elektroden (en eventueel batterij) vergoed krijgen via het RAV (regionale ambulancevervoer). De procedure daarvoor verschilt per regio.
 
Stichting AED Assist levert zelf geen AED-onderdelen en verwijst voor onderdelen en garantie van uw AED naar de betreffende dealers/importeurs hieronder:

Rico Knapen met zijn BurgerAED

Schiller PA-1 AED

Nabestellen elektroden/batterijen
Voor het nabestellen van elektroden/batterijen van de Schiller PA-1 kunt u terecht bij haar Benelux importeur ARSEUS Medical.
Vooralsnog kunt u niet direct online bestellen via ARSEUS maar kunt u het beste contact opnemen via de email ([email protected]nl).
Online bestellen kan wel via de webshop AED-winkel (Medisol). Zij verkopen de Schiller PA-1 onder de naam DEFISIGN (dezelfde AED maar met een groen deksel). De accesoires (elektroden en batterijen) van de DEFISIGN AED zijn dus hetzelfde als die van de Schiller PA-1.
Via de volgende link batterij en elektroden kunt u deze artikelen voor de SCHILLER FRED PA-1 AED online bestellen. 
Garantie
Voor eventuele storingen en de fabrieksgarantie kunt terecht bij firma ARSEUS Medical (dealer van Schiller in de Benelux). Dit kan telefonisch (0032-800 76 769) of via email ([email protected]).

 

Defibtech Lifeline AED

Nabestellen elektroden/batterijen
Voor het nabestellen van elektroden en/of batterijen van de Lifeline AED verwijzen wij u door naar de de webshop van de Defibtech.
 
Garantie
De originele fabrieksgarantie blijft gewoon gelden. Dus ook voor storingen kunt u terecht bij Medizon/Defibtech via email ([email protected]) of telefonisch (050-313 30 96).

 

 

 

Marc Tuithof met zijn BurgerAED

Progetti Rescue Sam AED

Nabestellen elektroden/batterijen

Voor het nabestellen van elektroden en/of batterijen van de Rescue Sam verwijzen wij u door naar de webshop van BHV First Aid.
BHV First Aid is de officiële Progetti-dealer in Nederland.
Garantie

De originele fabrieksgarantie blijft gewoon gelden. Dus ook voor storingen kunt u terecht bij BHV First Aid via email ([email protected]) of telefonisch (0517 201 027).

 

Siska Benschop

Heartsine Samaritan 350P

Nabestellen elektroden/batterijen
Voor het nabestellen van elektroden en/of batterijen van de Samaritan 350P verwijzen wij u door naar de webshop van Defibrion.
Defibrion is de officiële Heartsine-dealer in de Benelux.
Garantie
De originele fabrieksgarantie blijft gewoon gelden. Dus ook voor storingen kunt u terecht bij Defibrion via email ([email protected]) of telefonisch (050 3116085).

Philips HeartStart AED (HS1)

Nabestellen elektroden/batterijen
Voor het nabestellen van elektroden en/of batterijen van de Philips HeartStart AED (HS1) verwijzen wij u door naar de de webshop van de Procardio.
Procardio is de officiele Philips AED-dealer in Nederland.
Garantie
De originele fabrieksgarantie blijft gewoon gelden. Dus ook voor storingen kunt u terecht bij Procardio/Philips via email ([email protected]) of telefonisch (035-3333 515).