Deelnemers Sponsor worden Succesverhalen Inspirerende verhalen Veelgestelde vragen Webshop Aanmelden Inloggen

“Nu ik mijn man gereanimeerd heb, weet ik hoe belangrijk het is. Mensen met een hartstilstand moeten geholpen worden, daarom ben ik burgerhulpverlener. En alleen met een AED komt het hart weer in een goed ritme terecht, bij ventrikelfibrilleren. Met mijn man is alles weer goed, hij is binnenkort jarig en wordt 40. Ik wil graag andere mensen helpen met een AED”

Francis: “Mijn man kwam thuis van voetbal en voelde zich niet lekker. Hij had spierpijn, was misselijk, had koud zweet en pijn in zijn linkerarm. Ik heb meteen 112 gebeld. Terwijl de ambulance onderweg was, stopte zijn hart ermee. Hij viel op de grond en begon te gaspen. Toen wist ik dat het echt mis was. Mijn dochtertje van toen 3 jaar oud was erbij.  Ik ben gestart met reanimeren en de buurman, een brandweerman, heeft me geholpen. Toen de AED aangesloten werd, bleek er een schok nodig. Mijn man is wakker geworden na de schok van de AED en zelf op de brancard van de ambulance geklommen. Ik wil niet aan denken wat er gebeurd was als er geen AED was geweest. Elk kind heeft het recht om op te groeien met ouders.”

 

Bedrijven, sponsor Francis en andere burgerhulpverleners en red levens!

1262 Burgerhulpverleners

72.002 BurgerHarten

51 BurgerAED's

Sponsor worden?

Samen levens redden