Disclaimer

AED Assist hecht veel waarde aan verantwoordelijk omgaan met persoonlijke gegevens. Daarom zullen alle wetten met betrekking tot het recht op gegevensbescherming nauwkeurig worden nageleefd. Je persoonlijke gegevens zullen zonder jouw nadrukkelijke toestemming nooit aan derden worden doorgegeven. Voor vragen aangaande de privacy verklaring kan je ten alle tijden contact met ons opnemen via de AED Assist klantenservice.

De website van AED Assist is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen/updates

AED Assist behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via haar website.

Externe links 

De website van AED Assist bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van onze website. AED Assist kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de betreffende externe links.

Intellectuele eigendom

De inhoud van deze website is gepubliceerd door AED Assist en auteursrechtelijk beschermd. Het design, alle teksten, afbeeldingen (met uitzondering de foto’s afkomstig van derden), onderliggende broncode en software (inclusief applets) en al het overige materiaal op deze website vallen onder het auteursrecht van AED Assist en mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.