Deelnemers Sponsor worden Succesverhalen Inspirerende verhalen Veelgestelde vragen Webshop Aanmelden Inloggen
Alle burgerhulpverleners
309

BurgerAED Ontvangen

Peter Spiegelenburg heeft een BurgerAED ontvangen van Stichting AED Assist

Ook sponsor worden?

Burgerhulpverlener

Peter Spiegelenburg

BurgerHartjes:
Woonplaats:
Purmerend

Waarom ik een AED nodig heb

Een eigen AED is goed om te hebben. Ik kan dan sneller bij slachtoffers in mijn buurt zijn als ik een oproep krijg. Niet eerst naar de dichtstbijzijnde AED fietsen, wat toch zeker 5 minuten scheelt. Indien ik nog een sponsor vind, zal ik de AED in een buitenkast hangen zodat meer burgerhulpverleners hier gebruik van kunnen maken.

Het is Peter gelukt, hij heeft een gesponsorde AED ontvangen en hij is er erg blij mee:

“De afgelopen dagen heb ik erg mijn best gedaan, onder andere op Twitter. Ik heb veel burgerharten verzameld en een AED ontvangen van sponsor AED Assist. Ik ben nu bezig met het steunen van andere mensen. Ik deel hartjes uit en zorg dat ik mogelijke sponsoren op het BurgerAED platform attendeer.

Ik ben burgerhulpverlener geworden, omdat ik er als EHBO’er mee in aanraking kwam. Ik help graag mensen, zo doe ik mee met het Ogen en Oren project bij ons in de buurt, waarbij we de buurt veiliger maken. Ik ben ook bloeddonor. Zelf zou ik ook graag geholpen willen worden als er iets met me gebeurt. Dan zou ik blij zijn als er een burgerhulpverlener komt.

Als burgerhulpverlener heb ik al een aantal oproepen gehad. Soms is dit erg heftig. Ik ben blij dat ik nu mijn AED mee kan nemen naar reanimaties. Ik blijf me inzetten voor AED Assist, zodat er nog meer sponsoren komen die burgerhulpverleners een AED geven!”

Loading...