Deelnemers Sponsor worden Succesverhalen Inspirerende verhalen Veelgestelde vragen Webshop Aanmelden Inloggen
Alle burgerhulpverleners
72

BurgerAED Ontvangen

Hendrijetta Brink heeft een BurgerAED ontvangen van Stichting AED Assist

Ook sponsor worden?

Burgerhulpverlener

Hendrijetta Brink

BurgerHartjes:
Woonplaats:
Bergambacht

Waarom ik een AED nodig heb

Al meerdere keren heb ik via 112 een oproep gehad om naar een Reanimatie toe te gaan. Meest van tijd was dit in de avond/nacht uren. Omdat buiten winkelopeningsuren er geen AED binnen een straal van 500 meter beschikbaar is en ik in een wijk met een risico groep woon ontvang ik graag de BurgerAED.Als Burgerhulpverlener is een AED eigenlijk een onmisbare tool. Hoe fijn als een AED ‘altijd’ in de buurt is? Niet alleen voor mij, maar ook voor anderen!Samen maken we het verschil dus ......... Meldt jij je ook aan??

Hendrijetta, EHBO docente en zeer actief burgerhulpverlener, heeft een BurgerAED gekregen!

Heel regelmatig wordt Hendrijetta opgeroepen voor reanimaties. Zodra ze de oproep om te reanimeren haar telefoon krijgt, springt ze zonder jas de auto in en snelt ze zich naar het adres. Reanimeren doet ze al dertig jaar. Op 1 mei 1988, ze weet de datum nog precies, was haar eerste reanimatie. Dertig jaar en vele reanimaties later, heeft ze nu haar eigen BurgerAED. Hij staat onderaan de trap, zodat ze hem meteen mee kan nemen als ze wordt opgeroepen als burgerhulpverlener. De overlevingskans van haar reanimaties is nu verdubbeld.

Hendrijetta zet zich in voor haar omgeving, als EHBO’er, lid van het Rode Kruis én burgerhulpverlener. Haar familie zegt: “Jij ademt eerste hulp”. Een vrouw als Hendrijetta gaat met haar BurgerAED levens redden.

Helpt u mee levens redden en geeft u ook een AED aan een burgerhulpverlener? <sponsor>

Loading...