Deelnemers Sponsor worden Succesverhalen Inspirerende verhalen Veelgestelde vragen Webshop Aanmelden Inloggen
Alle burgerhulpverleners
1024

BurgerAED Ontvangen

Anneke Vijfvinkel heeft een BurgerAED ontvangen van Atexxo Manufacturing

Ook sponsor worden?

Burgerhulpverlener

Anneke Vijfvinkel

BurgerHartjes:
Woonplaats:
Mijnsheerenland

Waarom ik een AED nodig heb

Hart voor elkaar!!!Zo onwijs belangrijk om snel te reanimeren en defibrileren tijdens een reanimatie. Alle burgers, jong en oud, moeten leren reanimeren. Zo helpen we elkaar, Hart voor elkaar

“Super tof, ik ben er zo blij mee!”, roept burgerhulpverlener Anneke Vijfvinkel als we haar vertellen dat ze een gesponsorde BurgerAED krijgt. Met slechts 135 hartjes kwam er al een sponsor op het pad van Anneke Vijfvinkel.

Anneke: “Ik heb geprobeerd een AED via de gemeente te krijgen, maar dit lukte helaas niet. Toen kwam ik het initiatief van AED Assist tegen en besloot ik mee te doen. Voor ik het wist meldde een sponsor zich en kreeg ik een AED. Ik ben er heel blij mee.”

Anneke is kinderverpleegkundige in het ErasmusMC-Sophia in Rotterdam. Daarnaast is ze instructeur bij de Nederlandse Reanimatie Raad en organiseert ze reanimatiecursussen bij bedrijven, bij mensen thuis en op sportverenigingen.
In het ziekenhuis gaf Anneke al reanimatietraining aan professionals en toen werd ze uitgenodigd om bij een bedrijf en sportschool uitleg te komen geven over de aangeschafte AED. Vol enthousiasme kocht ze oefenpoppen en ging ze met de AED op pad en inmiddels heeft ze naast haar werk in het ziekenhuis een eigen bedrijf opgericht. Haar website is: www.re-an-imatie.nl.

Wij van AED Assist wensen Anneke veel succes met haar BurgerAED!

Loading...