Kies bij het afrekenen voor AfterPay. Zo hoef je pas na ontvangst van de producten te betalen.

Je bent een Vereniging

De volgende onderdelen zijn belangrijk

  • Goede prijs / kwaliteit
  • Geschikt voor openbare ruimtes
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Extra reserve-elektroden
Wij raden de volgende AED's aan

AED voor vereniging kopen

Het is als vereniging verstandig om een AED te kopen. Tegenwoordig zie je ze steeds vaker hangen in onder andere kantines. Vaak zijn dat AED’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Het grote voordeel hiervan is dit je geen verwarmde buitenkast hoeft aan te schaffen. Je hebt aan een simpele beugel meer dan genoeg.

Is het verstandig om reserve-elektroden aan te schaffen?

Doordat de AED op een locatie hangt waar vaak veel mensen komen, is het aan te raden om een extra set elektroden aan te schaffen. Ook kinderelektroden zijn een verstandige toevoeging. Er zijn situaties bekend waarbij de elektroden in alle haast op de grond in het zand vielen, hierna konden ze niet meer ingezet worden. Door de viezigheid konden ze namelijk niet goed opgeplakt worden. Op zo’n moment is het hebben van reserve-elektroden letterlijk een kwestie van leven of dood.

Welke AED raden jullie aan als vereniging?

Voor verenigingen is het van groot belang dat een AED gebruiksvriendelijk is. De AED’s bij AED Assist zijn door iedereen veilig te gebruiken, zelfs zonder cursus. De defibrillator moet daarnaast robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Ook is het belangrijk om goed te kijken naar de onderhoudskosten zoals het vervangen van elektroden en batterijen.