Kies bij het afrekenen voor AfterPay. Zo hoef je pas na ontvangst van de producten te betalen.

Je bent een Burgerhulpverlener

De volgende onderdelen zijn belangrijk

  • Goede prijs / kwaliteit
  • Makkelijk te vervoeren
  • Lage prijs van elektroden / batterijen
Wij raden de volgende AED's aan

AED speciaal voor burgerhulpverleners

Je bent als burgerhulpverlener onderdeel van het landelijke oproepsysteem. Wanneer iemand in de omgeving een hartstilstand krijgt, word jij opgeroepen. Via je mobiel krijg je instructies toegestuurd. De Hartstichting geeft aan dat de eerste 6 minuten cruciaal zijn. Wij zijn zelfs van mening dat een AED binnen 4 minuten op locatie zou moeten zijn. Dan is de overlevingskans het grootst. Wij hebben veel respect voor burgerhulpverleners. Ze zijn tegenwoordig de nummer 1 in levens redden. Ambulances redden het niet om binnen een paar minuten bij het slachtoffer te zijn. Dankzij de BHV’ers is de overlevingskans enorm verhoogd.

Wat is de beste AED voor Burgerhulpverleners?

Deze selectie van AED’s zijn speciaal toegespitst op burgerhulpverleners. Het zijn defibrillators met weinig onderhoud en lage kosten. Daarnaast zijn ze licht en makkelijk te vervoeren. Niet alle hulpverleners hebben een medische achtergrond of een speciale cursus gevolgd. Daarom zijn de AED’s geschikt voor iedereen. Wil je bijvoorbeeld een AED die makkelijk in gebruik is? Dan kan je kiezen voor de Rescue SAM van Progetti. Deze AED wordt geleverd in een handige draagtas, die je makkelijk kunt meenemen bij een oproep.

Bekijk de video over het belang van Burgerhulpverleners

Wil jij ook burgerhulpverlener worden? Dat kan! Meld je hier aan. Wij zijn van mening dat de Burgerhulpverleners de helden van vandaag zijn!