Kies bij het afrekenen voor AfterPay. Zo hoef je pas na ontvangst van de producten te betalen.

Je zoekt een AED voor Buiten

De volgende onderdelen zijn belangrijk

  • Dagelijks onderhoud & controle op afstand
  • Geschikt voor buitenkast
  • Lage prijs van elektroden / batterijen
Wij raden de volgende AED's aan

De onderstaande pakketten zijn speciaal afgestemd op woonwijken, buurten en openbare locaties zoals een industrieterrein. Ze houden er rekening mee dat de AED buiten wordt opgehangen.

AED voor buiten kopen

Om de overlevingskans bij een hartstilstand te vergroten, is het belangrijk dat de AED binnen handbereik is. Tegenwoordig schaffen steeds meer woonwijken, buurten en sportvelden samen een AED aan. Door middel van een AED in een verwarmde buitenkast, heeft iedereen toegang. Hierbij is het letterlijk van levensbelang dat de defibrillator makkelijk pakken en te gebruiken zijn. Hiervoor hebben we speciale bundels samengesteld. Deze combinatie-bundels bestaan uit een gebruiksvriendelijke AED plus een verwarmde buitenkast.

De Buurt AED-bundels

Zo bieden we de RescueSAM en AIVIA wandkast aan als eerste type. In het pakket zit de gebruiksvriendelijke Rescue SAM AED. Deze AED is semi-automatisch. Dit betekent dat je zelf de schokknop moet indrukken bij inzet. De Rescue SAM geeft dit duidelijk aan. Mocht je op zijn naar een vol-automaat, dan is de Schiller in combinatie met AIVIA wandkast een betere keuze. Hierbij is de AED volledig automatisch. Vooral voor mensen met geen ervaring of moeite met stressvolle situaties kan dit extra helpen.

Onderhoud en controle op afstand bij AED Assist

Bij aanschaf van een bundel geven we een gratis controle module mee (t.w.v. €100). Dankzij deze module wordt de kast dagelijks gecontroleerd*. Je krijgt dan een bericht als de status-indicator van de AED een foutmelding geeft. Hiermee hoef je dus geen duur onderhoudscontract af te sluiten voor een jaarlijkse controle. Zo kan je met een gerust hart er zeker van zijn dat de batterijen, elektroden en AED naar behoren werken.

*Vanaf 1 december start de eerste pilot, de kosten voor de controle zijn €75 per jaar

Een AED kopen met de hele buurt

Daarnaast hebben we een handige tool ontwikkelt waarmee je samen een AED kan aanschaffen voor jouw woonwijk. Hiervoor willen we je doorverwijzen naar AEDinjebuurt.nl. Je start hier een AED-project voor jouw buurt. Daarna kan je zo veel mensen uitnodigen als je zelf wilt. Door middel van iDEAL kan iedereen makkelijk geld doneren.