Kies bij het afrekenen voor AfterPay. Zo hoef je pas na ontvangst van de producten te betalen.

Je bent een Bedrijf

De volgende onderdelen zijn belangrijk

  • Geschikt voor openbare ruimtes
  • Door iedereen te gebruiken
Wij raden de volgende AED's aan

Waarom een AED voor bedrijf kopen?

Waarom zou je als bedrijf een AED (automatische externe defibrilator) willen hebben? Een AED verdubbelt de overlevingskans bij een hartstilstand van 30% naar 60%. Daarnaast voorkomt het hersenschade na een hartstilstand.  Hoe vaak komt een hartstilstand op de werkvloer voor? Per jaar krijgen in ons land 1500 mensen een hartstilstand binnen een bedrijf of openbare instelling. Dat zijn dus 1500 relatief jonge mensen. Daarom heb je voor een brand een brandblusser nodig en voor een hartstilstand een AED.

Snel een AED aansluiten verhoogt de overlevingskans naar 60%

Hoe langer je moet wachten op de elektrische schok, hoe kleiner de kans op succes. De nieuwe manier van reanimeren legt daarom de prioriteit waar hij hoort. Dat betekent dat de omstander zo snel mogelijk een AED moet aansluiten. Daarna kan je alsnog hartmassage en beademen starten als het slachtoffer niet bijkomt. Het mooie van een AED is dat het apparaat alleen een schok kan geven wanneer het nodig is. Daarom kan iedere omstander veilig een AED gebruiken. Reanimeren zonder direct aanwezige AED kost onnodig mensenlevens. Wanneer een BHV-er een AED binnen handbereik heeft verdubbelt de overlevingskans. Daarnaast wordt hersenschade voorkomen omdat het hart zo snel mogelijk weer gaat pompen. Kortom, de beste oplossing bij een hartstilstand is een AED.

Wat is de beste AED voor op kantoor?

Dat is een goede vraag. In principe is elke AED die wij aanbieden geschikt voor op kantoor. Als prijs belangrijk is dan zouden we de Progetti Rescue Sam aanraden. Een prima AED zonder toeters of bellen die gewoon doet wat een AED moet doen. Wanneer je een AED wilt die dagelijks op afstand wordt gecontroleerd (zodat onderhoudsinspecties niet meer nodig zijn!) dan is de ZOLL AED 3 (WIFI) of de Physio Control CR2 (WIFI of GSM) ideaal. Onderhoudsinspecties zijn ook niet meer nodig als je Philips Heartstart HS1 voorziet van een AEDspy.

Bekijk de informatieve video over een AED voor bedrijven