Kies bij het afrekenen voor AfterPay. Zo hoef je pas na ontvangst van de producten te betalen.
Stap 1/3
Wij helpen je kiezen

De beste AED voor jouw situatie

Het is lastig om te bepalen welke AED je nodig hebt. Er zijn tegenwoordig veel verschillende types. Door middel van één simpele vraag, brengen we een advies uit dat past bij jouw situatie.

Ik zoek een AED voor...

AED Keuzehulp

Sinds wij de AED naar Nederland brachten in 1999 is er veel veranderd in het landschap. Zo zijn er veel nieuwe merken en type’s bij gekomen.  Dus hoe bepaal je welke AED voor jou geschikt is? Dankzij de AED Keuze Hulp tool maken we het makkelijk. Afhankelijk van je budget en omgeving brengen we advies uit. Hierbij begrijpen we goed dat je als particulier een hele andere AED zoekt dan als instructeur. Ook is er een groot verschil tussen een AED buiten op hangen als woonwijk of vereniging of op een kantoorruimte. Voor openbare ruimtes kan het bijvoorbeeld zijn dat je een verwarmde buitenkast nodig hebt. Terwijl je voor een AED binnen meer dan genoeg hebt aan simpele beugel.

Mocht je naar aanleiding van het advies toch nog vragen hebben, dan kan je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. De AED-expert Harry Palsma geeft hier antwoord. Wil je zakelijk een bestelling plaatsen, dan mag je altijd contact opnemen met onze zakelijke afdeling.